Takaisin

Neulaton mesoterapia -
Helsingin ensimmäinen HC3 Skinshooter -hoito

Vuodenaikojen vaihtelut, lämpötilojen muutokset, kylmyys, viima, auringonpaiste, lämmitys, kosteuden puute, jättävät kaikki jälkensä ihoomme.
Iho näyttää kalpealta ja ensimmäiset pienet rypyt ilmaantuvat.
Mesoterapian aikana ihoa ravitaan, pehmennetään ja kosteutetaan erilaisten tehoaineiden avulla.
Nämä tehoaineet sisältävät kapseloitua retinolia, peptidejä, suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa sekä ihotyypin vaatimia omia tehoaineita.
Kun tehoaineet imeytetään ihoon, ilman neuloja ja yksinomaan sähkövirran avulla, kivuttomasti on hoito miellyttävää ja rentouttavaa eikä turvotusta, punoitusta tai mustelmia aiheudu vaan tuloksena on silmin nähtävä ja käsin kosketeltava ihon rakenteen paraneminen.
Hoidolla voidaan hoitaa ikääntymisestä johtuvia muutoksia mutta myös epäpuhtauksia, maksaläiskiä, punaisuutta, tummia silmän alusia ym.
Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita, parabeeneja, peg:tä, mineraaliöljyä ja ne ovat dermatologisesti testattuja.

IMMUN - Immuunijärjestelmää vahvistava hoito
Kuivan, herkän ihon omien suojamekanismien palauttaminen luonnolliseen tasapainoon.

C - PURE - Vitamiinivoimaa iholle
Parantaa ihon pinnan rakennetta, estää vapaiden radikaalien toimintaa, edesauttaa kollageenin muodostusta ja tekee ihosta pehmeän, hoidetun sekä raikkaan.

REPACELL - Erikois kasvohoito
Viimeisimpien solututkimus löytöjen perusteella kehitetty hoitolinja joka pidentää ihosolujen elinikää, vähentää tehokkaasti juonteiden määrää ja näkyvyyttä.

Takaisin